fredag 9. april 2010

Shopping og forkjølselse

Det er litt stille her for tida.... Har vært en snartur i Las Vegas, og det var heilt fantastisk :) Så var det påske. Jeg hadde jobbepåske i år så jeg har igrunn tilbringt heile påska på jobb. I tillegg sliter æ med en forferdig sta forkjølelse for tida, den nekter å slippe taket. Så scrappeutstyr er akkurat nå bytta ut med tre forskjellige hostesafter, snørrpapir og Doc. Koselig. Hvis noen har noen ide til hvordan skremme vekk forkjølelsen så tas de imot med takk:)

Som sagt så var jeg en tur i USA, og jeg fikk selvfølgelig vimsa innom noen scrappebutikker der også. Selv om jeg jo selvfølgelig klarer å handle litt så må jeg si at jeg blir litt skuffa. Jeg syns at butikkene inneholder altfor mye klistermerker, og det syns ikke jeg er noe gøy. Hva syns dere?

I dag har jeg vært en tur i Drammen på Stoff og stil :) Tenkte kanskje jeg skulle prøve meg på å sy litt igjen. Så får mi da se hvordan det går.... :) Det ble to fulle poser med stoff, og denne gangen har jeg også kjøpt mønster. Tenkte å prøve å sy en sommerkjole iallefall.

Så dette var en oppdatering på litt av det jeg driver med for tida. Og jeg kommer nok sterkere tilbake ganske snart skal dere se :)

Klem Mona

1 kommentar:

  1. Hej! ja verkligen hundra år sen man såg dig på jobbet. Jag har börjat på ny turnus ( jippi!!!) så kanske ses mer framöver. Själv hade jag fripåske och har nästan glömt att jag jobbar på NSB-haha! Har haft så mycket fri i det sista- härligt! Hoppas du hunnit bli lite friskare nu! Mina tips mot förkylning: bli inte förkyld. alltså att förebygga. Jag äter vitaminer, mineraler, tarmbakterier och fiskolja varje dag! Om jag börjar känna mig dålig stoppar jag i mig lite extra plus att jag tar några kurer med echina blomster extrakt. Sen är det jätteviktigt att använda handsprit. Har det med på jobbet plus att jag spritar lite hemma ibland- men jag är väl lite extrem då! Haha! Hoppas jag ser dig snart så vi får snakket mer om den där Vegas turn!!! Jag är supernyfiken på vad som finns i scrappebutikerna där borta...

    SvarSlett