lørdag 24. april 2010

ParisScrappet disse to bildene fra Paris i dag, og ble egentlig litt fornøyd:) Teksten er skrevet med QK alfabetet Emily. Det blå båndet, som er tredd inn i den hvite blonden, har jeg farget med glimmer mist for å få det blått. Ellers er det litt bølgepapp og et par billetter som er farget litt med distress ink.

Skriv gjerne kommentarer, setter pris på det:)

4 kommentarer:

 1. Kjempefin:-) Så produktiv du har vært i det siste:-) Jeg syr en del jeg også men er litt i blogge pause for tiden...men skal få lagt ut alt som jeg har laget etterhvert:-) Klem

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar:)gleder mæ t å se hva du har laga i det siste. håper oppgave skrivingen går bra.
  klem

  SvarSlett
 3. har du tagit bilderna själv? Snyggt i så fall! Gillar den där "metrobilden" jättemycket. Coolt också med "wellpapp" ( eller vad det nu är då...), vilket påminner mig om att DET måste jag använda nån dag! När var du i Paris förresten? Jag var där för några år sen- LOVE it! Eller je t´aime kanske man ska säga... Älskar franska språket ( som jag läst i 6 år faktiskt), fransk mat, franskt vin och Paris är ju bara en helt magiskt vacker by! Synd bara att jag och kaersten hade typ två dagar på oss att upptäcka HELA stan. Det gick undan om man säger så men vi hann ta trapporna upp i Eiffeltornet, springa in i Louvren och slänga ett öga på Mona Lisa, äta lunch i Mont Martre och sitta på trappan till Sacre Ceur och till och med kolla in Van Goghs målningar på Museé D´orsay ( för att bara nämna något... det var inte SEMESTER i den bemärkelsen nej..).

  SvarSlett
 4. Hei:) Nei e skal ikke skryte på mæ at e har tatt bildene sjøl. det er d faktisk en kollega av oss som har gjort :) og jeg er helt enig - metro bildet er kjempefint:) E var i Paris i 2001 så det er en liten evighet siden. kunne godt tenkt mæ å reist igjen :)

  SvarSlett