torsdag 11. mars 2010

SkrytebokJeg har for første gang scrappet en bok :) og jeg er igrunn ganske fornøyd med resultatet. Bildet over viser forsiden av boka. Hver side i boka er kledd i papir. På fremsida her har jeg brukt en kantpunch oppe og nede, teksten er skrevet med thickers, og blomstene i hjørnet er laget med punch og QK. Kantene er også farget med litt distress ink.

Nedover nå kommer de andre sidene i boka....


Dette toget er egentlig en grønn knapp. Men grønt passet ikke så bra her så jeg har farget knappen med Promarkers.


Jeg har valgt å bruke ark med farge som passer til bildene derfor er det litt forskjellig farger ute og går her. Det meste av papir her er faktisk restepapir. Jeg hadde en hel kasse med restepapir og det var veldig deilig å få brukt opp litt av dette her.

Det var ganske tidkrevende å lage denne boka, men det var veldig moro :)

6 kommentarer:

 1. Oi! For et prosjekt! Men så gøy det må være for Malin og Marie da:-) Du er kjempeflink altså:-)

  SvarSlett
 2. takk takk:) fant ikke på noe t svigerinna mi i bursdagsgave så e lagde denna t ho:)har hatt stuebordet fullt av scrappeutstyr i fleire uker nå så var godt å bli ferdig...

  SvarSlett
 3. ojoj- vilket enormt jobb! haha! Ja, känner igen det där med att ha stora högar av papper och grejer som ligger framme i en evighet när man håller på med nåt stort. Kan tro att hon som fick den blev superglad!!! Har aldrig gjort nån bok jag men så scrappar jag ju inte layoter heller... måste börja framkalla bilder först!

  SvarSlett
 4. for en flott bursdagsgave da! Gøy å gi vekk noe man virkelig har jobbet med:-)

  SvarSlett
 5. Her er det stille gitt Mona.... kommer du snart hjem eller??

  SvarSlett
 6. Hei! ja er litt stille for tida... er litt sjuk og har endel å gjøre for tida. Jeg skal iallefall heim den 18. juni. om jeg kommer heim noe før d vett æ ikke, men e ringer e vettu hvis e plutselig skulle finne på å stikke sørover:)

  SvarSlett