tirsdag 23. februar 2010

ScrappebøkerJeg har kjøpt to nye scrappebøker på Amazon.com. Syns det er litt moro å søke inspirasjon på denne måten:) The amazing page syns jeg nok var den beste av disse to, men var endel gøy i den andre også. De var ikke dyre heller og det er jo bra:) Jeg syns det tok litt lang tid å få dem, men så er jeg jo en ganske utålmodig sjel også da...

Har også brukt et nytt bildebehandlingsprogram på disse bildene. Det kalles Photoscape og kan lastes ned gratis på nettet. Her kan man sette sammen flere bilder i en montasje og sette ulike rammer rundt bl.a. Moro:)

2 kommentarer:

  1. Ja, kul sätt att söka inspiration! Speciellt om man gillar riktigt papper för då kan ju internet aldrig ersätta en riktig bok... har aldrig handlat nåt från Amazon men det verkar vara ett smart sätt när man väl kommer igång. Jag använder Photoshop som redigeringsprogram. Det är säkert jättebra om man kan det... förmig är det rätt problematiskt. Har också försökt sätta ihop flera bilder-typ 100ggr...- men det är urkomplicerat!!! Speciellt eftersom jag inte fattar nåt om hur "bred" själva bloggen är. Prövade sist att ladda upp bilderna via flickr, det tog väl några timmar att få till...när jag väl fick in dem på bloggen var det fel storlek iallfall.Man blir gaaalen! Det mest irriterande är att förhandsgranskningen inte stämmer överens alls med publiceringen vilket gör det omöjligt att veta vad det är man kommer att publicera. Jaja, jag kämpar vidare men det är SVÅRT när man inte fattar datagrejer sådär jättebra.

    SvarSlett
  2. Hei annika:) Du bør prøve Photoscape. det er kjempelett å montere bilder der og det går fort :)

    SvarSlett