fredag 12. februar 2010

MorsdagskortTil søndag er det morsdag og min mamma kommer på besøk. Lagde et kort som man kan putte noe inni, siden jeg desverre ikke har noen andre ideer til morsdagsgave.

Disse billettene er stempel og jeg syns de ble skikkelig søte :)Da var kortet ferdig pakket og klart til å gis bort med to Anton Berg sjokolader inni:) Ha en fin morsdag alle sammen.

4 kommentarer:

 1. Vilket arbetat och fint kort! Tycker det är kul när man kan se att nån lagt ner både tid och engagemang i det de lagar. Blev en superfin morsdagpresent tycker jag! Det var väl inte morsdag i Sverige får man hoppas... haha! Usch, i mars fyller min pappa 50 och jag kommer inte ens att åka hem... Känns lite taskigt men han har sagt att han inte ska ha nån 50 års fest eller nåt och dessutom jobbar jag. Får kompensera nån annan gång!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Så flotte kort du lager! :)
  Jeg har hatt "blogg-stopp" en stund, men prøver nå på comeback og oppdaget bloggen din. Legger meg til som følger.
  Ha en flott helg!

  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 3. Hei June! Så koselig at du tok turen innom og la deg til som følger :)Går litt seint med både blogging og scrapping for tida, men får da noen ideer i ny og ne :)

  ha en fin helg du au
  klem fra Mona

  SvarSlett
 4. Hei Mona!

  For et utrolig fint kort! Flink du er!!

  Ja, det er tøffe dager ute i toget, har igrunn gått greit og ikke fått så mye kjeft, men sist uke toppet det seg.. Har aldri fått så mye kjeft som jeg gjorde den ene dagen.. Men man kommer seg heldigvis igjennom det:) Og det som ikke knekker en gjør en bare sterkere:)

  Håper alt står bra til med deg!

  Klem Renate:)

  SvarSlett