mandag 27. juni 2011

Hilsen fra San Diego

Endelig et hotell med nett som funker :)

I går var vi Las Vegas på Garth brooks konsert :) Jeg har sett dette showet en gang tidligere, men det var en kjempe opplevelse denne gangen også. Fy søren så bra! De som kjenner meg vet jo at han er den største av de største for meg :) Dette bør oppleves folkens!

Vegas var fullbooka denne helga så vi måtte kjøre noen timer unna for å få hotell. Men etter noen få timers søvn og noen timer til i bil så er vi nå kommet til San Diego. Planen er Seaworld i morra og så noen late dager på stranda (hvis det går ann å finne en parkeringsplass da, ser ut til å være vanskelig i denne byen). Deretter blir det LA og flere late dager på stranda forhåpentligvis :)

Klem Mona 

1 kommentar:

  1. Så spännande att du är i USA på ferie. Är inte nåt avundsjuk... haha! Coola ställen ni varit på också! jävla surt att det ska vara så svårt att få parkering och sånt då! Jag blir enormt frustrerad på sånt när jag är på ferie. Därför hamnar vi alltid in the middle of nowhere långt från civilisationen på våra semestrar- till min sambos förtret! Hoppas ni har haft dt jättebra! Önskar att jag också ska få shoppa på amerikanska scrappebutiker nån gång!

    SvarSlett