fredag 22. april 2011

Blå barnevogn

Har prøvd meg på en litt annerledes barnevogn. Det er laget ved hjelp av en punch, Nestabillities, brads og et grillspyd i tre. Det sitter også to eyelets der håndtaket er festet og blomstene er fra Papirdesign.

Jeg prøver meg også i en utfordring på: http://scrappekammeret.blogspot.com/ Utfordring #29. Gjør ikke dette så ofte akkurat så håper alt ble rett :)

5 kommentarer:

 1. Nydelig Barnevogn!

  Mona :-)

  SvarSlett
 2. En herlig blå barnevogn du har laget! Kjempeflott punchere du har brukt!
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  --klem--

  SvarSlett
 3. Så nydelig barnevognen ble! Tenker de blir veldig glade de som mottar denne :)
  Tuusen takk for at du deltar hos Scrappekammeret!
  Klem, Yvonne

  SvarSlett
 4. De ser väldigt avancerade ut de där barnvagnarna- vad duktig du är! Hoppas det går bra med utmaningen! Jaghar aldrig deltagit i någon men har många kompisar som gör det och ibland kan man ju vinna saker också! Kolla in på min blogg nån dag så får du veta vem som snart behöver en barnvagn på rikigt... ( hittar mig på humlegrden.blogspot.com nu- om du har tappat bort mg i flyttvillan- haha!)

  SvarSlett
 5. Hej Mona! Tack men det var på riktigt en olyckshändelse!! Vi hade bestämt oss för att inte ha barn ( alls) så kom verkligen som en chock att jag på nåt mystiskt sätt blivit gravid ( helt osannolikt!!). Har mått vansinnigt dåligt i flera månader men mår liiite bättre nu... Innan jag visste att jag var gravid trodde jag att jag fått nån konstig sjukdom och var döende- SÅ dåligt kan man tydligen må! Har varit sjukskriven en del och jobbar 70% nu så ja, har varit borta en del från jobbet. Det är en stor omställning när man aldrig velat bli gravid och aldrig önskat barn och först var jag jättedeprimerad. Nu har jag vant mig lite mer vid tanken och det känns bättre även om det är många saker som är rätt svårt att förhålla sig till.Den 10:e maj ska vi på ultraljud så hoppas, hoppas vi får veta om det är en kille el tjej då!

  SvarSlett