onsdag 6. januar 2010

Kort

Jeg testet mine nye promarkers som jeg fikk til jul og dette ble resultatet. To enkle kort:) Jeg har brukt distress ink på kantene, og diverse bånd og blonde som er kjøpt litt her og der. Stemplene er farget ved bruk av Promarkers. Himla greie de der :)


4 kommentarer:

 1. Åh! DE VAR KNALL FINE!!! Kan jeg bestille et slikt av deg når broderen har fått bebi? jeg betaler selvfølgelig, men vet jo ikke om det blir gutt eller jente, men hun har termin til lørdag, så jeg vet det snart;-)

  SvarSlett
 2. Takk:) klart e kan lage et t dæ, men e har ikke så mange forskjellige farger ennå... må kjøpe mæ noen rosa farger tror æ. kikka på bloggen din au i stad. du e så produktiv altså:) bare si ifra du hvis du treger kort:)

  SvarSlett
 3. Ntåååå, det er de søteste kortene jeg har sett på lenge!! Kjempestilig med pom pom båndene øverst!!
  Du spurte meg i bloggen min hvordan jeg får til de kantene på loene mine, og jeg bruker Tim Holtz sin edge scraper:) Men du kan også bruke saks;)

  SvarSlett
 4. Hej!
  Vad kul det verkar med promarkers! Har aldrig använt det själv men min kusin färglägger med det. Kanske borde prova nån gång. Jag hållerpå och sätter upp bloggen på en ny sida så den ligger nere en stund. Det är lite krångligt om man säger så... Fina band du har satt på dina kort! Jag gillar såna där "bollband" som jag kallar dem!

  SvarSlett