mandag 30. november 2009

Shopping på Bikuben

Nå har jeg endelig fått meg en epic six :) i tillegg fikk jeg alfabetet Rockstar på kjøpet. Veldig fornøyd så langt. Shoppa selvfølgelig en del andre ting og fikk som vanlig svidd av litt penger. Bikuben ligger på Strømmen, rett ved storsenteret, og har det meste av det man trenger til scrapping. Det er med andre ord vel verdt å ta seg en tur dit :)

3 kommentarer:

 1. Hei Mona!
  Takk for fine ord:) Har blitt en del timer for å få til bloggen slik jeg vil ha den, men funnet ut MYE underveis! Utrolig gøy:) Fått et fotoredigeringsprogram jeg leker meg litt med, men mye jeg ikke kan enda..

  Takk for at du vil bli med på trekningen på bloggen min:)

  Her er det nedvask av kjøkken og pynting til jul som står på planen! Kanskje jeg får malt litt også ikveld:) Greit med ferie;)

  Klem Rentate:)

  SvarSlett
 2. Ååååå, har du oxå köpt en epic!!! Det finns ju så mycket roligt till den! Jag valde Diesel som alfabet- har många små så jag ville ha ett STOOORT! Vet inte om jag gör fel men SHIT vad böjd den där plattan blir när man stansar. Undrar lite om den verkligen ska bli SÅN. Har ju en cuttlebug sen innan och den blir inte sån. Problemet med den är att bottenplattorna är så korta att många QK grejer inte passar i den. sjukt bra deal iallafall,alltså Epic PLUS alfabet!

  SvarSlett
 3. Hei Ika! Min plate blir også bøyd og dies'ene lager merker i den au. gjør din au d? men han på bikuben sa han skulle sende mæ ei ny plate fordi d er et problem at den bøyer sæ så veldig så får håpe den kommer og at d blir bedre. E har ein del store alfabet så e valgte rockstar fordi det er litt mindre:) d var ein himla regning dere hadde fått!!! Syns synd på dere der altså. håper dere får en bra juletid allikevel. klem Mona

  SvarSlett