mandag 26. oktober 2009

Sweet little one


Bildet er fikset i fotoshop slik at det kun er guttens body som det er farge på, resten er svart/hvitt.

Rett bak bildet har jeg glassfiber som jeg har malt med Scrapbook colors blueberry og deretter sprayet litt glimmermist denim blue over.

Jeg har brukt to ensfargende ark til sirklene, og bakgrunnen er et mønsterark fra the Sharon Ann Little ones collection.

De to sløyfebåndene oppe til venstre er festet med stifter.Ellers er det tre blomster oppå hverandre og en Chic Note Tag fra Elle's Studio.

LO'ens tittel er rub-ons fra My Mind's Eye, og der har jeg tegnet rundt bokstavene med svart penn for å fremheve teksten litt bedre.

8 kommentarer:

 1. Så herlig denne er Mona!
  Kjempe fin blogg du har fått deg, gleder meg til å følge med på denne:)

  SvarSlett
 2. Helledussen å flink du er:-) Jeg trenger jo ikke å scrappe bilder av barna mine jeg, siden du gjør det:-) Hærlig:-)) Fantastisk fine alle LOène dine, men måtte jo selvfølgelig kommentere på denne:-) Klem

  SvarSlett
 3. Hei Mona! Så koselig at du slenger deg med på utfordringene våre. Flott blogg du har fått deg.

  Denne var jo lekker, og jeg har en mistanke om at den ser litt mer lilla ut her på bilde enn den er i virkeligheten. Jeg har nemlig det samme arket selv.
  Flott bruk av rundinger, og kreativt at du fyller ut bildet med glassfiberstrie slik at dette gir intrykk av å være rundt også. :)

  Takk for at du deltar. Ønsker deg en god dag.

  SvarSlett
 4. Så gøy at du vil være med hos oss!
  Kjempefin LO du har laget! :)

  SvarSlett
 5. Hei Ellen Karin! det stemmer nok at den er litt mer blå i virkeligheten :) syns det er litt vanskelig å få tatt gode bilder av LO'ene. noen tips? Takk for kommentarene

  SvarSlett
 6. Så fin denne var! Nydelig! :)

  SvarSlett
 7. Vad mycket jobb det var på den här LO:n! Kul!Coolt med fotot, alltså som du har redigerat det!

  SvarSlett