fredag 11. november 2011

Julemesse

Var på julemesse på Dølemø i helga. Det var egentlig mamma som hadde stand der, men jeg slang med noen av mine egenproduserte ting også. Dette var forskjellige kort (som for øvrig står til salgs i mammas butikk hele tiden), strikka luer og skjerf, armbånd, scrappa bokser, hjemmelagde seigemenn på glass og pakkelapper.




Det var ganske mange folk innom, overraskende mange faktisk, Dølemo er jo ikke akkurat verdens navle:). Salget gikk ganske bra, både for meg og for mamma. Solgte blant annet alle seigemennene mine, og kunne faktisk ha solgt flere hvis jeg hadde hatt. Moro :) Kanskje denne messa hadde vært noe for Manias også neste år?

tirsdag 8. november 2011

Imazine klokker

Hei alle sammen!
Noen som lurer på hva de skal kjøpe i julegaver i år? Her er et lite tips....




IMAZINE Ion Sportsklokke fikk sitt gjennombrudd i 2008, da de vant den meget annerkjente designprisen ”Good Design Award”.


Klokken er designet av Jupiter Design som også er hoved-designer for firmaet Samsung.

Klokkens design er meget ergonomisk og passer til alle typer håndledd. Med en vekt på kun 10 gram, er klokken et opplagt sportsur – men samtidig er det også et moteriktig ur som passer til alle type personer.


Urets mange farvekombinasjoner gjør det mulig å fornye seg hver dag!



Det som kjennetegner Imazines produkter fra konkurrentene (som forsøker å lage etterligninger) er helt klart ”Power Balance”.



Imazine inneholder et mineral som heter Tourmaline - en semi-edelsten som er en naturlig kilde til negative ION’er. Stenene knuses til pulver og blandes inn i silikonen.


Når din kropp er i kontakt med –ION har det vist seg at du kan forbedre følgende:

• Øke balanse-evnen (Power Balance)

• Øke konsentrasjonsevnen

• Forbedret søvnrytme, avslapning og meditasjon

• Naturlig avgiftning (detox) av kroppen




Fakta om Imazine Ion Watch:

- Gave under Oscar og Grammy utdelingen 2010

- 3,5 g. Tourmaline pr. 100 g. silikon

- Vanntett / resistent, 3ATM

- Fleksibelt silikonmateriale

- Tydelig LCD display

- Viser tid og dato

- Veier kun 10 gram

- Finnes i 24 farger

- Finnes i 2 størrelser (S / M )

 
Disse klokkene selges her for 199 kr, eller 2 for 300 kr. Syns du dette er interessant? Ta kontakt ved å legge inn en kommentar på dette innlegget. Legg gjerne igjen mail adresse slik at jeg kan kontakte deg.