fredag 22. april 2011

Blå barnevogn





















Har prøvd meg på en litt annerledes barnevogn. Det er laget ved hjelp av en punch, Nestabillities, brads og et grillspyd i tre. Det sitter også to eyelets der håndtaket er festet og blomstene er fra Papirdesign.

Jeg prøver meg også i en utfordring på: http://scrappekammeret.blogspot.com/ Utfordring #29. Gjør ikke dette så ofte akkurat så håper alt ble rett :)

Gratulerer-kort






















Var så godt i gang med å lage kort så prøvde meg på et til. Stilkene på blomstene er "transparanger" (ikke sikker på om det er sånn det skrives, men så lenge man forstår hva jeg mener så....). Jeg har limt de sammen doble slik at de skulle bli litt stivere. De bittesmå sommerfuglene var egentlig grønne, men jeg har fargelagt dem med Promarkers for hvem har egentlig sett en helt grønn sommerfugl?? ikke jeg iallefall :) Gjerde er fra Magnolia, og gresset har jeg skåret til selv med skalpell.

Slenger inn dette au jeg på utfordring #29 på http://scrappekammeret.blogspot.com/

Bursdagskort






















Ny 30 års bursdag på gang! Tok på meg å lage kortet, og her er resultatet. De store lilla blomstene er fra Papirdesign og er bare kjempefine :) Ble faktisk ganske godt fornøyd med dette kortet :)

Sjerf












Lagde dette på toget sist jeg var heime en tur. Det er en pakke med to garnnøster, en slags netting i garn, og en nål. Veldig enkelt og fort gjort. På slutten syr man bare en søm eller to der nettingen stopper, og klipper frynsene like lange. Dette finnes i mange flere farger, men dette passet best til min jakke.

lørdag 16. april 2011

Hjemmelaga blomster





















Prøvde meg på å lage blomster selv. Veldig enkelt og jeg syns de blei ganske søte :)